Jobba hos oss

Vill du arbeta på ett företag som för dig vidare i karriären, som värdesätter ditt arbete och som hjälper dig att utvecklas? Då är Reliable AB rätt företag för dig! 

Kort om oss

Reliable AB arbetar med nykundsbearbetning inom B2B. Genom en målmedveten och nischad direktrekrytering från Sveriges universitet och högskolor kan vi stolt säga att vi har branschens mest kompetenta medarbetare. Vi lägger en stor vikt vid att våra medarbetare ska trivas hos oss, vi har högt i tak och vi har alltid kul på kontoret. Vi har över 20 års erfarenhet från branschen och arbetar med flera av Sveriges mest spännande företag. Vi har idag kontor i Stockholm, Uppsala och Lund. I Januari 2018 öppnar vi även kontor på den spanska solkusten där vi kommer att erbjuda våra anställda s.k. "working holidays", vi kommer även att rekrytera fem heltidstjänster till Spanienkontoret. 

Information om tjänsten

Just nu söker vi ett flertal konsulter till våra uppdrag. Tjänsterna är på mellan 30 - 100%. Vi anpassar schemaläggningen efter dina studier och övriga förpliktelser i livet. 

Arbetsuppgifter

Som junior konsult är du en viktig medarbetare i ett team där du tillsammans med din affärsområdeschef har det yttersta ansvaret för leveransen mot våra kunder. Vi matchar din utbildning och dina framtidsplaner mot passande projekt och kunder. Ditt arbeta kommer gå ut på att boka möten åt våra kunder med beslutsfattande personer på bolag runt om i landet.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en påbörjad eller avslutad eftergymnasial utbildning. Du skall ha en stark inre drivkraft och du ska gilla att arbeta mot högt uppsatta mål. Vi söker dig som är positiv, utåtgående och som inser värdet i att ha kul på jobbet. Att vara noggrann och strukturerad är en självklarhet hos oss. Erfarenhet från försäljning eller eller kundtjänst är ett stort plus. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en arbetsplats med högt i tak, där beslutsvägarna är korta och där du har möjligheterna att påverka från dag ett. Vi värdesätter att ha kul på jobbet och anordnar stående AW's, tävlingar och andra aktiviteter, allt för att du ska trivas hos oss. Vi matchar din utbildning och dina framtidsplaner med våra kunder och på så sätt får du en ovärderlig insyn och erfarenhet i din framtida bransch inför din examen. Vi arbetar enbart med stora och välkända företag och vi hjälper våra anställda vidare i karriären med skräddarsydda karriärpaket som vi har tillsammans med våra kunder. Vi erbjuder alla våra anställda en trygg garantilön tillsammans med generösa provisioner och bonusar. 

Vid frågor kontakta:
Försäljningschef Fredrik de Joussineau på fredrik@reliable.nu
eller på 08 - 5333 2777
VD Viktor Lindsö på viktor@reliable.nu eller på 072 - 33 00 113

Ansök här

Fält med * är krav. Övriga är valfria.


  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)

START: 
Omgående
 

OMFATTNING: 
Heltid / Deltid

ARBETSTIDER:

Måndag - Fredag: 08:30-17:00

PLATS: 
Karlbergsvägen 77, Stockholm
Drottninggatan 1B, Uppsala
Marbella

LÖN: 
Fast lön och provision

SISTA ANSÖKNINGSDATUM:
Löpande rekrytering